Тела и сенки (читаво заглавие за лигав роман)

сряда, 10 март 2010 г. qwer.bg

Дългите тела показват силна покупка или продажба. Колкото по-дълго в тялото, толкова по-силен натиск за покупка или продажба.

   Късите тела предполагат много малък интерес за  покупка или продажба. В жаргона на Forex, бикове означава купувачи а мечки означава продавачи







   Тела


   Дългите бели свещи показват силен интерес за купуване. Колкото по-дълга е бялата свещ, толкова по-далеч е затварянето от отварянето. Това показва, че цените са се увеличили положително и значително от отваряне до затваряне и купувачите са били агресивни. С други думи, биковете са ритали €$–/:"% на мечките здраво! 
   Дълги черни (пълни) свещи показват силен натиск за продажба. Колкото по-дълга е черната свещ, толкова по-
значително е разтоянието от затварянето до отварянето. Това показва, че цените са паднали много от отварянето и продавачите са агресивни. С други думи, мечките са хванали биковете за +"%=:–/:.





   Дълги сенки 

   Ако свеща има дълга горна сянка и къса ниска сянка, това означава, че купувачите са сгънали мускулите си и са повишили цените, но поради една или друга причина, продавачите са дошли и са понесли цените обратно до края на сесията за да завърши тя близо до цената на отваряне.
   Ако свеща има дълга ниска сянка и къса горна сянка, това означава, че продавачите са взели превес, но поради една или друга причина, купувачите са дошли и са придвижили цените обратно до края на сесията, близо до цена на отваряне
.










0 коментара: Тела и сенки (читаво заглавие за лигав роман)

Публикуване на коментар